Puuh

Hyperventilerar. Funderar över om det är åldern (ve och fasa!), eller något annat som tagit mig i besittning. Livet och de erfarenheter det ger kanske? Jag tar ingen skit som Grynet sa. Jag blir trött av korkskallar. Och jag är en trogen mediekonsument, men blir GALEN av den över allt annat gällande Stockholmsvinkeln.
Nej, Sverige är inte Stockholm.

Min bror fyllde fyrtio i våras och sa att: Nu! Han bara kände insändarna som började pocka på och ville bli skriva!

Käre lillebror - jag har kommit igång med just detta. Jag har inte skrivit någon insändare, men väl ett mail till "rättaDN". De har i en artikel om Stockholm Hall of fame skrivit att för att kvalificera sig för att få vara med ska man "komma från och verka i Stockholm"
Jag poängterade att utställningen visserligen heter Stockholm Hall of fame, men att många där varken kommer från eller verkar i Stockholm, utan Sverige! Vår drottning, Sveriges drottning alltså, kommer t.ex. från Tyskland och är såvitt jag vet Sveriges drottning, inte Stockholms.

Hm, jag kanske har för lite att göra. Nu ska jag iaf fortsätta läsa DN. Det är trots allt lördag, kärleken sitter på baksidan, brasan sprakar.

RSS 2.0